AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında kızının kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında kızının kolunda altın bilezik görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, ele geçen parada artış olacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kızının kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalardan ders çıkaranlar sınavı daha kolay verebilirler.

Kahve falında kızının kolunda altın bilezik görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet eder.

Kahve falında sol kolda altın bilezik görmek çok iyi işler yapılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda altın bilezik görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, maddi durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunda altın bilezik görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında altın bileziği başkasının kolunda görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kolundan altın bilezik çıkarmak halinin iyi olduğuna, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir