AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileziği kolunda görmek

Kahve falında altın bileziği kolunda görmek

Kahve falında altın bileziği kolunda görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bileziği kolunda gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kadının kolunda altın bilezik görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kolunda altın bilezik görmek işinden ekmeğinden olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bileziği başkasının kolunda görmek tecrübe sahibi olacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kolunda altın bilezikler görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kolunda altın bilezik görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir