AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezik başkasının kolunda görmek

Kahve falında altın bilezik başkasının kolunda görmek

Kahve falında altın bilezik başkasının kolunda görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik başkasının kolunda gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında kolunda altın bilezikler görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik başkasının kolunda görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında altın bilezik kolunda görmek bereketin ve verimin olacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına yorulur.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine işarettir.

Kahve falında annemin kolunda altın bilezik görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kadının kolunda altın bilezik görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir