AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan altın bilezik çıkarmak

Kahve falında kolundan altın bilezik çıkarmak

Kahve falında kolundan altın bilezik çıkarmak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, maaşının artacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kolundan altın bilezik çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı belli etmeme konusundaki ısrarlarınız aşırıya kaçıyor.

Kahve falında kolundan altın bilezik çıkarmak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kolundan bilezik çıkarmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında koldan bilezik çıkarmak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bilezikleri kolundan çıkarmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik çıkarmak diplomalarının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak işinde de hep başarılı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında altın bileziği çıkarmak çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin kolunda altın bilezik görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir