AnaSayfa / Genel / Kahve falında is kiyafeti görmek

Kahve falında is kiyafeti görmek

Kahve falında is kiyafeti görmek gelirin tükeneceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında is kiyafeti gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemenizi sağlayabilecek gruplara erişim sağlayabilirsiniz.

Kahve falında is kiyafeti görmek işe ve aşa kavuşacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Kahve falında kavrulmus kiyma görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kocayi kiskanmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında kişneyen at görmek rahat nedir öğreneceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kisir yaptiğini görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kiyafet görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at kişnemesi duymak işlerinin açılacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kiza hamile kalmak kişinin zor günlerden geçeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir