AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolunay ve hilal görmek

Kahve falında dolunay ve hilal görmek

Kahve falında dolunay ve hilal görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında dolunay ve hilal gördüyseniz:

  • Harcamalar artabilir.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolunay ve hilal görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı hilal görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, zaman bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında yarım hilal görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldız ve hilal görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak hilal görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında ay hilal görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında üç hilal görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir