AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne siyah iplik görmek

Kahve falında iğne siyah iplik görmek

Kahve falında iğne siyah iplik görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine yorulur.

Kahve falında iğne siyah iplik gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları çözebilirseniz, her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Kahve falında iğne siyah iplik görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, duygularının karşılık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iplikli iğne görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne iplik geçirmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına delalettir.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, lüks şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz iplik iğne görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğne iplik istemek yardımda bulunacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir