AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğneden iplik geçirmek

Kahve falında iğneden iplik geçirmek

Kahve falında iğneden iplik geçirmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek gördüyseniz:

  • Yani yeni alanları araştırma cesaretiniz var.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek genç kimselere eğitim vereceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek kazancının çoğalacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğne iplik geçirmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iplik iğne görmek anne baba duası alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğne iplik istemek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, işinde dar boğaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğne siyah iplik görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğne ve beyaz iplik görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir