AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği çiğnemek

Kahve falında ekmeği çiğnemek

Kahve falında ekmeği çiğnemek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, sermayesini kaybedeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında ekmeği çiğnemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamak, düşündüklerinizi söylemek için bir süredir ihtiyacınız olan dinleyicilere kavuşabilirsiniz.

Kahve falında ekmeği çiğnemek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sırt çiğnemek yüceltileceği sözler duyacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan çiğnemek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işarettir.

Kahve falında üzüm çiğnemek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında tütün çiğnemek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan eti çiğnemek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiklet çiğnemek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında dil çiğnemek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir