AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde yediğini görmek

Kahve falında iğde yediğini görmek

Kahve falında iğde yediğini görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında iğde yediğini gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Kahve falında iğde yediğini görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, her geçen gün başarıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalettir.

Kahve falında iğde ağacı kesmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, önünün açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil iğde görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında iğde meyvesi görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iğde çekirdeği görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında iğde toplamak yemek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sadece kendisini düşüneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir