AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan iğde yemek

Kahve falında ağaçtan iğde yemek

Kahve falında ağaçtan iğde yemek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, zorlukların son bulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.

Kahve falında iğde ağacından iğde yemek ağlayacağına, strese gireceğine, işinde en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında iğde ağacı kesmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına inanılır.

Kahve falında iğde ağacı dikmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında iğde meyvesi yemek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir