AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde ağacı kesmek

Kahve falında iğde ağacı kesmek

Kahve falında iğde ağacı kesmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğde ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Gerekirse, kaldırabileceğinizden daha fazla yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında iğde ağacı kesmek dileklerinin gerçekleşeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında iğde ağacından iğde yemek gönlünün ferahlayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulur.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek başarısızlığa düşüleceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek ticaret ehli olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine delalet eder.

Kahve falında iğde ağacı dikmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulur.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak zorlukların yaşanacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir