AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde çekirdeği görmek

Kahve falında iğde çekirdeği görmek

Kahve falında iğde çekirdeği görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sağlığını geri kazanacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında iğde çekirdeği gördüyseniz:

  • Ufak bir sürpriz söz konusu olabilir.

Kahve falında iğde çekirdeği görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında iğde ağacı kesmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında iğde hurması görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında iğde topladığını görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında iğde kokusu duymak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında iğde ağacından iğde yemek dertlerinin dermanına kavuşacağına, maddi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir