AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde birtakım gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iğde ağacı dikmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında iğde ağacından iğde yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğde ağacı kesmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğde toplamak yemek şansın kaçacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir