AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde toplamak yemek

Kahve falında iğde toplamak yemek

Kahve falında iğde toplamak yemek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğde toplamak yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle iş birliği içine girebilirsiniz.

Kahve falında iğde toplamak ve yemek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işarettir.

Kahve falında iğde toplamak yemek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak ömrün uzun olmasına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğde toplamak kişinin hayatının değişeceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında iğde topladığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına inanılır.

Kahve falında iğde ağacından iğde yemek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında iğde toplayıp yemek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir