AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil iğde görmek

Kahve falında yeşil iğde görmek

Kahve falında yeşil iğde görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil iğde gördüyseniz:

  • Tek yanlı düşünmemeniz gerekiyor.

Kahve falında yeşil iğde görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak dualarının gerçekleşeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek yeni bir şehre yerleşileceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında iğde çiçeği görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet eder.

Kahve falında has iğde görmek hakkıyla kazanca, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir