AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde meyvesi görmek

Kahve falında iğde meyvesi görmek

Kahve falında iğde meyvesi görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, daha sonra işlerin açılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, ekonomik gücün çoğalacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına delalet eder.

Kahve falında iğde meyvesi gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Kahve falında iğde meyvesi görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğde meyvesi yemek çok hayırlı işlere girileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında iğde dalı görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak adının hiç yok yere lekeleneceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işarettir.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet eder.

Kahve falında iğde yediğini görmek rahatlık içinde yaşayacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir