AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde meyvesi yemek

Kahve falında iğde meyvesi yemek

Kahve falında iğde meyvesi yemek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında iğde meyvesi yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına göz gezdirmeniz aradığınız desteği bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında iğde meyvesi yemek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine yorulur.

Kahve falında iğde meyvesi görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğde toplamak yemek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğde toplamak ve yemek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında iğde toplayıp yemek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, her zaman kötülük için çalışacağına işaret eder.

Kahve falında iğde ağacından iğde yemek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hak yoluna döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğde fidanı görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir