AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan iğde toplamak

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğde ağacından iğde yemek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğde ağacı kesmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine işaret eder.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalet eder.

Kahve falında iğde ağacı dikmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iğde toplamak ve yemek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir