AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde dalı görmek

Kahve falında iğde dalı görmek

Kahve falında iğde dalı görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iğde dalı gördüyseniz:

  • İşyerinizde çok güvendiğiniz arkadaşlarınızdan biri sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Kahve falında iğde dalı görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iğde dağıtmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğde meyvesi yemek ün yapmayı başaracağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında iğde toplayıp yemek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğde yediğini görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, hoş muhabbette olacağına delalet eder.

Kahve falında iğde toplamak ve yemek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğde hurması görmek bazı konularda önayak olunacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir