AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde çiçeği koklamak

Kahve falında iğde çiçeği koklamak

Kahve falında iğde çiçeği koklamak sahip olduğu nimetin artacağına, problemlere çözüm bulunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, o kişiye zararının dokunacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde tartışmalardan kaçının.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında iğde çiçeği görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında iğde fidanı görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında iğde meyvesi yemek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil iğde görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğde yaprağı görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, üzgün ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında has iğde görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına işarettir.

Kahve falında iğde almak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir