AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde almak

Kahve falında iğde almak

Kahve falında iğde almak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında iğde almak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Kahve falında iğde yaprağı görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil iğde görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında iğde dağıtmak insanlara iş öğreteceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine tabir olunur.

Kahve falında iğde çiçeği görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iğde toplamak ve yemek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında iğde ağacı dikmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, yanlışlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak makbul olan mallara kavuşacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir