AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek gereken sabrı göstereceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, doğruluğu bulacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında iğde ağacı dikmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında iğde ağacından iğde yemek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine işarettir.

Kahve falında iğde ağacı kesmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında has iğde görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir