AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde ağacı dikmek

Kahve falında iğde ağacı dikmek

Kahve falında iğde ağacı dikmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, kötü sözler duyacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında iğde ağacı dikmek gördüyseniz:

  • İletişimle ilgili konularda şanslısınız.

Kahve falında iğde ağacı dikmek kolay yollardan kazanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında iğde ağacından iğde yemek işlerinin açılacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala rivayet eder.

Kahve falında iğde ağacı kesmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek faydalı şeyler yapacağına, ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğde fidesi görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir