AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde yaprağı görmek

Kahve falında iğde yaprağı görmek

Kahve falında iğde yaprağı görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iğde yaprağı gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirisiniz.

Kahve falında iğde yaprağı görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iğde toplayıp yemek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Kahve falında iğde satın almak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında has iğde görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında iğde dağıtmak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, doğru olanı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında iğde fidesi görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir