AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde toplamak ve yemek

Kahve falında iğde toplamak ve yemek

Kahve falında iğde toplamak ve yemek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında iğde toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri güzelleştirebilir veya özel yaşamınızda ya da kendinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında iğde toplamak ve yemek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğde toplamak yemek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında iğde toplamak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında iğde topladığını görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak çekilen yükün hafifleyeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret eder.

Kahve falında iğde meyvesi yemek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bir anda atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında iğde toplayıp yemek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir