AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde topladığını görmek

Kahve falında iğde topladığını görmek

Kahve falında iğde topladığını görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında iğde topladığını gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Kahve falında iğde toplamak ve yemek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iğde toplamak yemek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında iğde topladığını görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğde toplamak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna yorulur.

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak patron koltuğunda oturacağına, bedeninin de iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil iğde görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında iğde yediğini görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir