AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde hurması görmek

Kahve falında iğde hurması görmek

Kahve falında iğde hurması görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hobilerine eğileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğde hurması gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara ilgisizliklerini şimdiden dile getirdiyse, bırakın gitsinler.

Kahve falında iğde hurması görmek yurtdışına gidileceğine, o işten ekmek yiyeceğine yorulur.

Kahve falında iğde meyvesi görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil iğde görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında iğde yediğini görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında iğde dalı görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında iğde topladığını görmek hastalıkların şifa bulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında iğde kokusu duymak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir