AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde toplayıp yemek

Kahve falında iğde toplayıp yemek

Kahve falında iğde toplayıp yemek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında iğde toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Tecrübeli ya da sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında iğde toplayıp yemek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan iğde yemek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğde ağacından iğde yemek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, hayır ve bereketin artmasına yorulur.

Kahve falında iğde meyvesi yemek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında iğde toplamak yemek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğde toplamak ve yemek sorunların tek kalemde silineceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında iğde ağacı dikmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir