AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde dağıtmak

Kahve falında iğde dağıtmak

Kahve falında iğde dağıtmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, kendisiyle övüneceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iğde dağıtmak gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce kendiniz dahil çevrenizdeki herkesin niyetini açıkça kavramaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında iğde dağıtmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğde fidanı görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında has iğde görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında iğde ağacı kesmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğde toplayıp yemek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında iğde ağacı dikmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kudreti ve cesareti bulacağına alamet eder.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan iğde toplamak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, gönül yaralarının iyileşeceği tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir