AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde çiçeği görmek

Kahve falında iğde çiçeği görmek

Kahve falında iğde çiçeği görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında iğde çiçeği gördüyseniz:

  • Paylaşılması gereken değerli fikirleriniz olabilir.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında iğde çiçeği görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında iğde dağıtmak yanlış yönde kararlar verileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına alamet eder.

Kahve falında iğde çekirdeği görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iğde yaprağı görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına delalettir.

Kahve falında iğde meyvesi görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, bir üniversitede hoca olunacağına işarettir.

Kahve falında iğde ağacı dikmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğde topladığını görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir