AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar koklamak

Kahve falında idrar koklamak

Kahve falında idrar koklamak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, bunun farkına varacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında idrar koklamak gördüyseniz:

  • Daha da önemlisi ihtiyaçlarınızı karşılamak için istekli olabilirler.

Kahve falında idrar koklamak büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında çıra koklamak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim koklamak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini koklamak refaha erişileceğine, yarınlara bakacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi koklamak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında limon kolonyası koklamak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına tabir olunur.

Kahve falında kabeyi koklamak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında lavanta koklamak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir