AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi koklamak

Kahve falında sevgiliyi koklamak

Kahve falında sevgiliyi koklamak rahat bir hayata adım atılacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi koklamak gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmek istediğiniz kişilerin özel hayatınıza veya iş yaşamınıza olumlu etkisi olmasına dikkat edin.

Kahve falında sevgiliyi koklamak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin saçlarını koklamak sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi koklamak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin saçını koklamak mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında eter koklamak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında içki koklamak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kadını koklamak çok hayırlı kazançların elde edileceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kına koklamak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir