AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini koklamak

Kahve falında sevdiğini koklamak

Kahve falında sevdiğini koklamak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, sorunların günden güne azalacağına, birlikteliğe başlayacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini koklamak gördüyseniz:

  • Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak koklamak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini koklamak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi koklamak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında boynunu koklamak mutluluk ve saadete, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeği koklamak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı koklamak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, aile hayatının bozulacağına delalettir.

Kahve falında birine sarılmak koklamak fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el koklamak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir