AnaSayfa / Genel / Kahve falında içip sarhoş olmak

Kahve falında içip sarhoş olmak

Kahve falında içip sarhoş olmak sevdiği bazı kişileri kıracağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına inanılır.

Kahve falında içip sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili olarak da kendinize biraz daha özen gösterip, spor yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında içmeden sarhoş olmak aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bira içip sarhoş olmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında içip sarhoş olmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak ufkunun açılacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir