AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak

Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak

Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yeniden can bulacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak insanların hayranlığını kazanacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının şarap içtiğini görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz şarap içtiğini görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında şarap içip pişman olmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kendini şarap içerken görmek düşmanını alt edeceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir