AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap içip sarhoş olmak

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, kişinin afiyette kalacağına, ayrılanların birleşeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri duygularınızdan bağımsız tutmanızda fayda var.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz şarap içtiğini görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında şarap içip pişman olmak kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin şarap içtiğini görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı şarap içtiğini görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir