AnaSayfa / Genel / Kahve falında içkili olduğunu görmek

Kahve falında içkili olduğunu görmek

Kahve falında içkili olduğunu görmek huzura erileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, durulacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında içkili olduğunu gördüyseniz:

  • Hiçbirşey vermeden zamanınızı çalan kişilerden uzak durun.

Kahve falında evde içki içmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın içki içtiğini görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında içki içen erkek görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanı içki içerken görmek yükseleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında viski içki içmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle içki içmek çok hayırlı haberler alacağına, arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir