AnaSayfa / Genel / Kahve falında viski içki içmek

Kahve falında viski içki içmek

Kahve falında viski içki içmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, yanlış yollardan döneceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında viski içki içmek gördüyseniz:

  • Evde ya da yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında viski içki içmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında viski içmek çirkin bir iş yapmaya, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında viski görmek işlerinin açılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına alamet eder.

Kahve falında birine viski vermek kötü günler yaşanacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında viski içen birini görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında viski içeni görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına yorulur.

Kahve falında viski şişesi görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir