AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde içki içmek

Kahve falında evde içki içmek

Kahve falında evde içki içmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, kalabalıktan uzak olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında evde içki içmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı kendinize ayırın.

Kahve falında evde içki içmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle içki içmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına alamet eder.

Kahve falında sınıfta içki içmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında içki içmek ve kusmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşla içki içmek refah düzeyinin yükseleceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zorla içki içmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında içki içmek ekmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, karalar bağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir