AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine koşmayı veya işleriyle uğraşmayı bir süreliğine ertelemenizde fayda var.

Kahve falında sevdiğin birinin içki içtiğini görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini içki içerken görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının içki içtiğini görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi içki içerken görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarının içki içtiğini görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin içki içtiğini görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir