AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki şişesi saklamak

Kahve falında içki şişesi saklamak

Kahve falında içki şişesi saklamak çok eğleneceğine, oldukça büyük başarılara, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, geçiminin kolaylaşacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içki şişesi saklamak gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanı kullanmazsanız daha sonra kullanma imkanı bulamayabilirsiniz.

Kahve falında içki şişesi saklamak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında içki saklamak muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında içki şişesi taşımak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş içki şişesi görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında içki şişesi kırmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında şişeden içki içmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında elinde içki şişesi görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir