AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişeden içki içmek

Kahve falında şişeden içki içmek

Kahve falında şişeden içki içmek işlerinde başarılı olacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yoksul için zenginliğe, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişeden içki içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Kahve falında içki şişesinden su içmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Kahve falında şişeyle içki içmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında içki şişesinden içki içmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişeden içki içmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki şişesi taşımak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında elinde içki şişesi görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki şişesi kırmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki şişesinin kırıldığını görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir