AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişeyle içki içmek

Kahve falında şişeyle içki içmek

Kahve falında şişeyle içki içmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişeyle içki içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizi daha konforlu hale getirme olasılığını doğru kullanın.

Kahve falında şişeyle içki içmek işten ve güçten el etek çekileceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında şişeden içki içmek günahlara, bozulan sağlığın düzeleceğine inanılır.

Kahve falında içki şişesinden su içmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında içki şişesinden içki içmek başının ağrıyacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki şişesi atmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, ona emek vereceğine işaret eder.

Kahve falında elinde içki şişesi görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında içki şişesi kırmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında boş içki şişesi görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir