AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içen kişi görmek

Kahve falında içki içen kişi görmek

Kahve falında içki içen kişi görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, umutlarının da tükeneceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, ruhen güzelleşeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında içki içen kişi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Kahve falında bir kişinin içki içtiğini görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, işten yana şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki içen kişi görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek masrafların altında kalacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanı içki içerken görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının içki içtiğini görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin içki içtiğini görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında içkiyi içmemek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işarettir.

Kahve falında içki içip kusmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir