AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içip kusmak

Kahve falında içki içip kusmak

Kahve falında içki içip kusmak eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, malının artacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, bolluk içinde yaşamaya, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, belaya ve derde düşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına işarettir.

Kahve falında içki içip kusmak gördüyseniz:

  • Basit gibi görünen görev veya sorumluluklar ya da işler uzun vadeli veya mecburi bir hal alabilir.

Kahve falında içki içip kusmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, zorlukların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında içki kusmak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında içki içmek ve kusmak yüksek mevkilere getirileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin içki içtiğini görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zorla içki içirmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ferah bir eve geçileceğine inanılır.

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin içki içtiğini görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir