AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içmeyi istemek

Kahve falında içki içmeyi istemek

Kahve falında içki içmeyi istemek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, onun kıymetini her daim bileceğine delalet eder.

Kahve falında içki içmeyi istemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında içki içmeyi istemek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içki içmek istemek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında içki istemek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin içki içtiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında içki içip ağlamak attığı adımların boşa çıkacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi içki içerken görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Kahve falında birine içki içirmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında babasını içki içerken görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir