AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını içki içerken görmek

Kahve falında başkasını içki içerken görmek

Kahve falında başkasını içki içerken görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını içki içerken gördüyseniz:

  • İleride yanılmadığınızı çok iyi anlayacaksınız.

Kahve falında ölü birini içki içerken görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında içki içen kadın görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında içki içip pişman olduğunu görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine işarettir.

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, işinden evine gidip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında babanı içki içerken görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında içki içmemek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının içki içtiğini görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının içki içtiğini görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir