AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içmeyi görmek

Kahve falında içki içmeyi görmek

Kahve falında içki içmeyi görmek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Kahve falında içki içmeyi gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza direnç gösteren ya da itiraz eden kişilerle imza atmak veya anlaşmaya varmak üzereyseniz seçeneklerinizi bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek sevindirici haberler alınacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasını içki içerken görmek işinde verimsiz olacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını içki içerken görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, başarıya giden yolların açılacağına yorulur.

Kahve falında zorla içki içirmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin içki içtiğini görmek günü birlik tatillere çıkacağına, kişinin sıkıntıların artacağına işaret eder.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmemek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir