AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasını içki içerken görmek

Kahve falında bir başkasını içki içerken görmek

Kahve falında bir başkasını içki içerken görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, mali olarak küçüleceğine, zenginliğe kavuşulacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasını içki içerken gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi veya bazı durumları mantık çerçevesinde gözden geçirebilir, güvenilir ya da gerçekçi olup olmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında içki içen kişi görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini içki içerken görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin içki içtiğini görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında içki içip kusmak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına alamet eder.

Kahve falında içki içen görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmeye gitmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında içki içen kadın görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine içki içirmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir